Kriza Ákos polgármester FIDESZ :: Nyitóoldal
Nyitóoldal Kriza Ákos Képviselők Kapcsolat Sajtómegjelenések Galéria Videógaléria
jeloltek
Miskolcon folytatódik a nyomortelepek felszámolása!news/1071_0_t.jpgA Miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat elnöke valótlanul állítja, hogy megállapodtak Miskolc polgármesterével abban, hogy legalább két hónapra felfüggesztik a kilakoltatásokat Miskolcon. Szintén valótlanul állítja Váradi Gábor elnök azt, hogy megállapodás született arról is, hogy az úgynevezett számozott utcákban lakóknak csak miskolci lakóhelyet ajánl fel a város. Ezzel szemben a valóság az, hogy semmiféle megállapodás nem született a roma vezető és Miskolc polgármestere között.

Sőt a mai tárgyaláson immár két államtitkár jelenlétében is leszögeztem: Miskolcon minden csak a jogszabályok és a városi rendeletek betartása mellett történhet a nyomornegyedek felszámolása kapcsán – hangsúlyozza Kriza Ákos, Miskolc polgármestere közleményében. „A mai egyeztetésen, amelyre hivatkozik a cigány kisebbségi vezető, mindössze annyi történt, hogy a nyomortelepek felszámolásának eljárásában a Máltai Szeretet Szolgálat mediátor szerepet vállalt, amit mindkét fél üdvözölt. Ennyi.

A nyomornegyed-felszámolások ügyében nincs semmilyen meghátrálása a városvezetésnek.

A belügyminisztériumban megtartott egyeztetésen egyébként részt vett még Pogácsás Tibor, belügyminisztériumi önkormányzati államtitkár, Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár - és munkatársaik - valamint Vecsei Miklós, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke is. A tény tehát az, hogy Miskolcon tovább folytatódik a nyomornegyedek felszámolása!” - hangsúlyozza csütörtöki közleményében Kriza Ákos.

minap.hu
Képünk múlt héten, a Dráva utcai telep felszámolásánál készült

Vissza
 

nevjegy
Dr. Kriza Ákos
  • 1965-ben született
  • Orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser
  • Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen és a Nyugat Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karán végezte
  • 1990 óta szolgálja Miskolcot, orvosként, majd a MÁV Rendelőintézet igazgatójaként
  • Nős, két gyermek édesapja
  • Miskolc polgármestere 2010. október 3-tól, a választók többségének akaratából
fontos nekunk

polgármesteri levelek

2020. Január
HétHKSzeCSPSzoV
01  12345
026789101112
0313141516171819
0420212223242526
052728293031